Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Verlanglijstje

27 Feb 2020
door Karin

Verlanglijstje

Herkennen jullie dat? Dat het soms zo enorm lastig is om een verlanglijstje samen te stellen voor je kinderen? En dan heb je een lijstje klaar, en dan? Juist, dan moet je het aan de genodigden doorgeven. Wat geef je door aan wie? Welke prijscategorie kun je aanhouden? Soms is dat bij opa’s en oma’s wat meer dan bij andere familieleden of vrienden, maar je mag natuurlijk nooit ergens vanuit gaan. Je wilt ze ook iets bieden met wat keuze, maar ja, wat als je nou dezelfde wensen doorgeeft aan verschillende genodigden? Wie weet krijgt de jarige het dubbel, dat wil je liever ook niet.

 

De oplossing

Wij denken dat we een mooie oplossing hebben gevonden. Sinds kort is er in onze webshop een functie ingebouwd voor het maken en versturen van een verlanglijstje. Het is een beetje vergelijkbaar met de welbekende cadeaubox in de speelgoedwinkel.

 

Voor ieder wat wils

Het mooie van dit systeem is, dat je verschillende cadeaus kunt toevoegen, die samen een mooi geheel vormen. Even als voorbeeld: Je zoontje is jarig en vindt Waytoplay geweldig. Het liefst wil hij een flinke set straten en daarbij ook graag houten verkeersborden en wat leuke auto’s van Candylab. In z’n geheel is dat een behoorlijk bedrag. Maar gelukkig heeft Waytoplay verschillende sets en ook nog uitbreidingsets ontworpen en kun je bijvoorbeeld verschillende toevoegen aan het verlanglijstje. Je voegt ook de verkeersborden, wat Candylab cars/vans en nog wat andere losse cadeaus toe. Nu kunnen meerdere genodigden iets van dit lijstje kiezen, wanneer ze iets van het lijstje hebben besteld dan zal het ook echt van het lijstje verwijderd worden, zodat niemand anders het dubbel kan bestellen. Voor de genodigden ook heel fijn, je weet zeker dat je een leuk cadeau hebt én dat de jarige het nog niet heeft en niet dubbel ontvangt. Ook dring je niemand iets op qua prijs, de genodigden kunnen zelf bepalen wat ze kiezen en voor welk bedrag ze iets kiezen.

 

Hoe werkt het?

Ik zal het in het kort proberen uit te leggen. Wanneer je op onze website komt staat er een icoontje van een paars cadeau. Dit is overal op onze website het icoontje voor het verlanglijstje. Wanneer je bent ingelogd kun je een verlanglijstje maken. Je geeft het een titel en je kunt in de shop bij de producten die je wilt toevoegen op het icoontje van het cadeautje klikken. Heb je alle producten die je op het lijstje wilt zetten toegevoegd? Dan kun je heel gemakkelijk e-mailadressen toevoegen, een link kopiëren of zelfs de WhatsApp-knop gebruiken om het verlanglijstje te versturen naar de genodigden. Stuur je een uitnodigingskaartje voor bijvoorbeeld een kinderfeestje? Dan kun je hierop de ‘code’ vermelden. Voor een uitgebreide omschrijving kun je hier klikken.

 

Verzending

Wij verzenden de cadeaus gratis in één grote doos*. De jarige ontvangt alle cadeaus voorzien van een naam van alle bestellers, zo kunnen de cadeaus toch persoonlijk worden gegeven. Tenzij je het liever eerder laat versturen, dat mag uiteraard ook. Houd er dan rekening mee dat voor deze bestellingen dezelfde verzendkosten gelden als voor gewone bestellingen.

 

Uiteraard is deze functie niet alleen geschikt voor het maken van een lijstje voor een verjaardag, maar is het ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Eerste heilige communie of een andere gelegenheid waar genodigden een cadeau willen geven. Hopelijk wordt het maken van een verlanglijstje voor iedereen nu een stukje makkelijker. Veel succes en als er vragen of onduidelijkheden zijn, dan horen we dat graag!

 

XOXO

Karin

(*bij minimaal 3 aparte bestellingen van het verlanglijstje)

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »