• Lorem ipsum

Juffrouw Knots is een webwinkel waar je terecht kunt voor een bijzondere selectie duurzaam speelgoed. Speelgoed dat er niet alleen heel mooi uitziet en duurzaam is, maar vooral de fantasie en de creativiteit van het kind prikkelt. We kiezen daarom onder andere voor open ended speelgoed, zodat de kinderen hun eigen spel kunnen bepalen. Door het bepalen van het eigen spel, zal het kind zich op verschillende gebieden vanzelf ontwikkelen. En dat door alleen maar te spelen!

Het assortiment wordt met een kritisch oog door mij (Karin) samengesteld. Ik ben sinds 2007 leerkracht basisonderwijs en heb lesgegeven in zowel het speciaal onderwijs als het reguliere onderwijs. De laatste jaren ben ik vooral werkzaam geweest in de kleutergroepen. Bij (kleuter)onderwijs is het hoofddoel van de leerkracht observeren en inspelen op de behoefte van het kind. Hierdoor ben ik erg onderzoekend geworden naar materialen die aan de behoefte van de kinderen voldoet. Zo ben ik me gaan verdiepen in wat past bij welke ontwikkeling en zo ontdek(te) ik steeds meer mooi speelgoed. En dat wil ik graag met jullie delen!!! Uiteraard is mijn zoektocht nooit ten einde en sta ik open voor ideeën en tips van jullie!

Wat is er voor een kind nu leuker dan verrast te worden met een mooi cadeau voor een verjaardag of andere feestdag. Daarom hebben we bij (bijna) al onze producten ook een inpakservice. Voordat u een product toevoegt aan de winkelwagen kunt u aangeven welk pakpapier u eventueel wenst.

De webwinkel blijft volop in ontwikkeling en zal ook regelmatig voorzien worden van nieuwe producten. Martijn vermaakt zich kostelijk met het inrichten en het opbouwen van de webwinkel achter de schermen. Zijn er functies die niet optimaal werken, laat het ons dan weten.

We hopen dat we jullie goed kunnen voorzien van een stukje advies en uiteindelijk mooi speelgoed. Mocht je in de buurt (Emmen, Drenthe) wonen en twijfelen over een bepaald product, schroom niet om contact op te nemen om eens langs te komen. Ook is het mogelijk om een product af te halen, geef dit dan aan bij het afrekenen en neem contact op voor een afhaalafspraak.

We wensen iedereen ontzettend veel winkelplezier en bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Hartelijke groet,

Martijn en Karin

You are currently buying products for '' Quit