• Lorem ipsum

Invitation to play week: 2 – 8 januari 2023

1 Jan 2023
door Regina @mijnseizoen

Invitation to play week: 2 – 8 januari 2023

Een invitation to play wordt vaak gezien als het klaarzetten van (open einde) speelgoed voor je kinderen. Het is echter veel meer dan dat.

Het klaarzetten van speelgoed is namelijk één van de varianten die mogelijk is. Bij een invitation to play wil je je kinderen uitnodigen tot spelen. Op welke manier je dit doet is volledig aan jou. Je kan vooraf iets klaarzetten, maar ook zelf beginnen met spelen waardoor je kind zal meedoen.

Het klaarzetten

Ik vind het prettig om de avond van tevoren iets klaar te zetten, zodat ik het in alle rust een beetje mooi kan maken (het oog wil ook wat). De realiteit is echter dat ik regelmatig midden op de dag iets klaarzet en voordat ik ook echt klaar ben er al een kind aan het spelen is.

De materialen

Het is een misvatting dat een invitation to play alleen kan met open einde of houten speelgoed. Kijk eens wat je al hebt in huis en probeer dat leuk neer te zetten. Een Paw Patrol poppetje op een toren van blokken of het begin van een duplo gebouw kan al genoeg zijn.


Om je voldoende inspiratie te geven en op weg te helpen organiseren Marjolein (Oliedame), Karin (Juffrouw Knots) en ik een invitation to play week op Instagram. Tijdens deze week laten we elke dag een andere variant zien.

We hopen dat je meedoet en wensen je ontzettend veel speelplezier!

Lieve groet,
Marjolein, Karin en Regina

Deel jouw foto's met de #watzetjijklaar en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €50,-

 

Reacties
Linda Wiersema
10 Jan 2023
Het was een leuke invitation to play week. Leuk om elkaar op deze manier te kunnen inspireren. Bedankt voor het organiseren.

Met vriendelijke groet,
Linda Wiersema.
@huis.vol.geluk
Laat een reactie achter
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »