• Lorem ipsum

De kop is eraf…

9 Feb 2020
door Karin

De kop is eraf…

Jeetje, zo vier je oud en nieuw en zo is het alweer februari. En uiteraard hebben we niet stilgezeten en dendert de trein gewoon door. Inmiddels druk aan het re-integreren in het onderwijs, onze oudste dochter weer een jaartje ouder, mooie nieuwe producten voor de webshop besteld en een deel daarvan binnen gekregen én we hebben een heel tof nieuw snufje op de website die voor iedereen écht heel handig is!

Weer aan het genieten in het onderwijs

Na bijna een jaar mocht ik eindelijk weer gaan re-integreren. En wat geniet ik daar van. Ik re-integreer op een school waar een aantal fijne mensen me begeleiden. Heerlijk weer bij de kleuters en bij een fijne gedreven kleuterjuf met dezelfde visie als ik. Fijn werken vanuit de behoefte van de kleuters, lekker spelend leren en inspelen op dat waar de kinderen op dat moment hun interesse en motivatie hebben. En wat groeien ze daar van. En dat is waar ik weer enorm veel energie van krijg en erg van geniet!

Hieperdepiep hoera

Eind januari was de verjaardag van onze oudste dochter. En wat heeft ze genoten. Zowel van het feestje met familie en vrienden, als van het trakteren op school en de opvang. Ze had het al tijden over ‘appelmannetjes’, die wilde ze graag trakteren. Dus hoppa, ik aan het tekenen en knutselen en zo ontstonden er heuse appelmannetjes. Deze mocht ze trakteren op de opvang. Aangezien haar verjaardag ook vlak voor Maria Lichtmis is, hadden we bedacht dat het trakteren op een kaars ook wel erg leuk zou zijn. Zo maakten we appels met daarin een mooie kaars en vloeipapieren bloem om op school te trakteren. Wat een feest was het en wat heeft ze genoten. Op school werd ze door de meesters en juffen ook enorm verwend en kreeg ze van elk een mooie kleine schat. Binnenkort gaan we er een mooi schatkistje voor maken.

AppelkaarsAppelmen

Nieuw, nieuw, nieuw!!

Ik deed eind vorig jaar opnieuw een aanvraag om in aanmerking te komen voor het verkopen van Grapat. Ik hoopte nergens op, want afgelopen zomer was het ook best een teleurstelling toen ik hoorde dat de productie niet toereikend was om nieuwe resellers aan te nemen. Maar ik dacht, nieuw jaar, nieuwe kansen. Ik rekende ook deze keer nergens op, maar wat zou het tof zijn als het toch lukt. En daar kwam het verlossende mailtje… We mogen Grapat gaan verkopen! Yes, joehoe… Ik heb werkelijk een vreugde dansje gemaakt. Ik vind het mooi, veelzijdig en zeker ook leerzaam speelgoed. Speelgoed met een open eind en dat geeft veel ruimte voor de fantasie van het kind.

Grapata Lichtmis

Naast Grapat heb ik ook een serie boeken besteld bij uitgeverij Christofoor. Ook iets wat ik al veel langer wilde doen, maar nog niet haalbaar was. En gisteravond kon ik de eerste dozen uitpakken. Ook hier werd ik weer enorm blij van, wat een prachtige boeken zijn het. Sommige zelfs boven verwachting mooi. Nu zullen ze alleen nog aan de webshop toegevoegd moeten worden, maar het liefst zet ik ze stiekem in onze eigen boekenkast, haha…

Boeken Christofoor

Kers op de taart

En als kers op de taart introduceren we een nieuwe functie in de webshop. En wat voor een functie! Nu hebben we (samen met een aantal andere webshophouders) een nieuwe functie bedacht. En wel ‘Het verlanglijstje’. In de webshop kun je nu een verlanglijstje maken met daarin alle wensen van de jarige. Als het verlanglijstje compleet is kun je het delen met de genodigden voor het feest. Dit kan zowel met een link via de mail, als door te delen via Whatsapp. Iedere genodigde kan iets van het verlanglijstje bestellen. Dat wat door iemand is besteld, zal verdwijnen van het lijstje. Zo voorkom je dat er dubbele cadeaus worden gegeven.

Verlanglijstje

Binnenkort hierover meer informatie en lichten we deze functie nog iets verder uit. Nieuwsgierig? Neem gerust alvast een kijkje op de website, want de functie is al actief (cadeau icoon)! Hopelijk kunnen we binnenkort veel lieve kinderen (en ouders) blij maken met mooie cadeaus (die we met alle liefde voor jullie inpakken). Zien we jullie ook?

XOXO

Karin

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »