• Lorem ipsum

Playful wood

Toon:
Playful wood
Artikelcode 001.04
€29,95€12,50
niet op voorraad
Een prachtige houten puzzel met een zonnig landschap. Een mooi manier om de ontwikkeling van de oog-handcoördinatie en de visuele waarneming te stimuleren. Lees meer
sale
Playful wood Puzzel Zon
Playful wood
Puzzel Zon
Een prachtige houten puzzel met een zonnig landschap. Een mooi manier om de ontwikkeling van de oog-handcoördinatie en de visuele waarneming te stimuleren.
€29,95€12,50
Toon:
Playful wood

Playful Wood begon hun speelgoedproductie in 2009 met eigenaar en maker Pavel Chvatal. Zelfs als kind had Pavel een passie voor het werken met hout.
Elk stuk speelgoed is ontworpen, gemaakt en getest door Pavel zelf, wat een zeer betrokken en ingewikkeld proces is. Zoals met de meeste ontwerpers, is hij een perfectionist en daarom haalt slechts een klein deel van zijn ideeën de uiteindelijke productie.
De kwaliteit, precisie en passie komt tot uiting in elk speelgoed uit het Playful Wood-assortiment. Om de kwaliteit van de materialen te waarborgen, betrekt Pavel alleen hout van lokale, FSC-gecertificeerde leveranciers en gebruikt alleen natuurlijke behandelingsmethoden en afwerkingen.
Pavel werkt nauw samen met mensen met speciale behoeften en heeft ook een kleine groep in dienst die hem helpt bij het kleuren en schilderen van zijn prachtige en unieke assortiment houten puzzels.
Al het speelgoed in het Playful Wood-assortiment is gemaakt van milieuvriendelijke, duurzame materialen en niet-giftige verven en afwerkingen, wat vanaf het begin een kernfocus van het bedrijf is geweest.

You are currently buying products for '' Quit