🧲 CONNETIX SALE 🧲 Uitlopende sets hebben 20% korting en is reeds verwerkt in de prijs.
Gebruik de kortingscode: CONNETIX15 tijdens het afrekenen voor de korting.
I.v.m. de sale kan het zijn dat de levertijd langer is dan normaal.
  • Lorem ipsum

Dubbelzes

Toon:
Geen producten gevonden...
Dubbelzes

Dubbelzes uitgeverij ontwikkelt samen met deskundigen en specialisten uit het werkveld breed inzetbare educatieve kaartspellen. De spellen van Dubbelzes zijn vrolijk, makkelijk inzetbaar en vergroten zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en taalvaardigheid.

Dubbelzes is een zelfstandige onafhankelijke uitgeverij. Dubbelzes werkt samen met diverse partners. De uitgeverij richt zich op alle kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders met leuke en leerzame producten voor thuis én voor school en voor naschoolse activiteiten.

Dubbelzes producten worden dankbaar gebruikt vooral door: ouders met kinderen in de basischoolleeftijd en door leerkrachten, intern begeleiders, remedial teachers, logopedisten, SoVa- en weerbaarheidstrainers, (kinder)coaches en therapeuten.

De naam Dubbelzes staat voor positieve mentale kracht: het Dubbelzesgevoel. Wanneer je een spelletje met dobbelstenen speelt dan hoop je vooral vaak Dubbelzes te gooien. Want gooi je Dubbelzes dan gebeurt er in het spel meestal iets positiefs waarmee je de kans vergroot om een doel te bereiken.

You are currently buying products for '' Quit